2006-04-06

Jagärmed! Jagärmed! Jagärmed!

Åh vilken bra idé.
Mer populärkultur åt folket.

Göteborg behöver ett tillskott.

Buss på, I say...

8 kommentarer:

Mr. M sa...

Leker detektiv. Om du heter Jasmin så finns det en bra chans att du har ett efternamn som härstammar från Balkan. Det finns också en bra chans att du bor antingen i Frölunda eller Tuve.

Att folk bara orkar tänker du kanske nu... Försvarar mig med att jag försöker förtränga mina studier så till den milda grad att jag hellre söker på Jasmin på hitta.se än läser min litteratur. :-) Lite roligare att leka detektiv än att plugga. Känner hur det dåliga samvetet kommer krypande så det är bäst att sluta nu.

Fortsätt göra det du gör. Det finns som andra sagt en hel drös människor som gillar det du skriver. Jag är en av dem.

Fabbe sa...

det finns 11 jasmin i göteborg födda 1979 och 14 födda 80 frågan är vem av dom du är?

Fabbe sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jasmin sa...

haha...
.. freaks..

Anonym sa...

Angående gnällmailen. Publicera dem inte är mitt råd. Det får den som lägger ut dem se så liten och fånig ut på något vis. och kanske kan du tänka att det faktiskt är så att många människor har uppskattat din blogg som den varit och nu sörjer att den försvunnit. (Pga att du gått in i en annan fas i livet och därmed ändrat tonläge en aning). Inget fel i det, bara ett konstaterande. Kanke du kommer lägga av totalt eller finna ett fortsatt nöje i att blogga, fast på ett annat vis. Det finns ju mycket att skriva om även när man ingår i en tvåsamhet, speciellt när rosa molnen fasen är över. Och vi i tvåsamhet behöver även vi kunna skratta åt oss själva och våra liv. Och du är ju bra på att kommentera det som föregår i livet. Jag hoppas du inte ger upp utan håller ut tills dess du hittar glädjen igen!

AP sa...

Är det bara på min dator som texten är helt knäpp ?? Går nästan inte att läsa din blogg och det är bara den, alla andra är ok. Förslag någon ??

Nini sa...

Byt dator *s*

Det här med bookcrossing verkar ju som en helt lysande idé! Om jag bara kunde förmå mig själv att dumpa böcker... vilket jag inte kan...inte ens skitböcker =(

Tinselflickan sa...

Jag är med i bookcrossing men känner mig dum när jag ska lämna böcker någonstans. Vilket får till följd att jag bara gjort det en gång.

Det måste se oerhört fånigt ut - en person som bara lämnar en hög med böcker någonstans.

Och det värsta är, att jag bara kan lämna de böcker som jag inte tycker om...