2006-12-19

värsta läskiga, ju

Inatt drömde jag att någon kom in i mitt hem och stod och tittade på mig.
Det var en jättetydlig dröm.
Och ovanlig. Eftersom mina drömmar normalt brukar vara fyllda av nakenspringande, seglande, fallande och ett och annat rosa mumintroll.

Imorse visade det sig att jag glömt låsa dörren....

.
.
.
*ryys*

7 kommentarer:

Tuffeuffe sa...

Jag hade ett ex som sov över hos mig i natt, fast inte på det snuskiga viset, utan på soffan.

Jag drömde massor om henne och hon var ett riktigt, riktigt as och svin, så när jag vaknade var jag jättearg på henne, tills jag insåg att det måste ha varit en dröm. (Jag tog det på att alltihop utspelade sig på järnvägsstationen i Helsingborg, där jag aldrig har varit, och absolut inte i natt)

Tur att jag inte slängde ut henne först och insåg det sen!

Miss KeepYourDistance sa...

Jag drömde att jag fick en bebis. En riktig bebis. Jag födde den inte, men den var min. Detta tänkte jag dock aldrig på i drömmen. Det enda jag kunde tänka på var att ungen var så... ful. Riktigt apful. Alla bebisar är ju söta, men denna bebis var hiskeligt ful. Kommer ihåg att jag tänkte: Men jag ska älska dig ändå, din fula lilla stackare.
Gode tid.
Han verkligen ful.
Men i slutet av drömmen tyckte jag jättemkt om honom.
Mkt märkligt.

Miss KeepYourDistance sa...

Fast apor är söta.
Inget ont om apor.

ylwa sa...

Sanndröm? ;)

smultronpaj sa...

men usch. vad läskigt.

Mel sa...

Kuslig dröm, riktigt läskigt med att dörren inte var låst!

Fröken Lund sa...

Det kanske var så att du egentligen visste att du inte låst dörren och i drömmen oroade dig för att den var olåst. Vem vet.

En gång drömde (?) jag att jag vaknade mitt i natten och stirrade rakt upp i taket. Sen drömde jag att det var några svarta figurer (i kåpor dessutom) som tog struptag på mig där jag låg och jag vaknade av att jag inte fick luft. Det var också sjukt läskigt ska jag säga även om det låter rätt så overkligt. För drömmen var jättetydlig.