2006-03-10

Oj förlåt... stör jag?

Anonymous said...

Från att ha varit en toppblogg som man längtat till varje dag så har detta blivit en mycket trist företeelse... Och allt pga en man!

Det är ungefär som att inte ha tid med sina vänner längre för att man skaffat pojkvän!

Skärpning!!!


Oj förlåt. Skrattade jag dig mentalt upp i ansiktet...?
Det var ju inte meningen. Jag har full respekt för din åsikt. Och din strålande situationsanalys.

Och ja. Du har helt rätt. Det är precis samma sak. Japp.
Med den lilla distinktionen att jag känner till mina vänners namn...
Och de känner till mitt...
Och att vi känner varandra. Punkt.
Och att vi tycker om varandra.
Och respekterar varandra. *
Och att vi har ett ge- och ta förhållande.

Men du har rätt i övrigt.
Jag ska självklart "skärpa" mig för att kunna tillfredsställa dina krav på mitt skrivande.
Absolut.
Det är ju liksom min skyldighet här.
I egenskap av din gycklare, menar jag.

Ska jag dansa också?


...

Men allvarligt:

Kul kommentar.
Jag skrattade länge.


* Respekt är förövrigt viktigt när man ska kommunicera med andra människor. På tal om inget sådär.

19 kommentarer:

//S sa...

Det där var ju faktiskt FRUKTANSVÄRT roligt...ja, o väldigt pinsamt o lite tragiskt på samma gång.

Anna sa...

Nu måste jag faktiskt säga ifrån, hur patetisk får man bli?! Jag läser denna blogg varje dag, känner inte innehavaren av den, men den tilltalar mig väldigt mycket. Att komma och slänga ur sig en sådan kommentar och dessutom göra det anonymt är ju så fruktansvärt pinsamt.

Nä, jag gillar den här bloggen, tycker inte alls att den har tappat stinget pga PV1. Om du, anonyma person, inte gillar den, så behöver du ju inte läsa den. Men håll dina elaka kommentarer till dig själv.

Nini sa...

Fröken J, du vet ju att du har en enorm fanclub som faktiskt SKITER i om du skriver mer sällan eller whatever!!
Det du skriver är klockrent as ever, efterlängtat även om förra inlägget kom för 5 minuter sen och vi läser gärna det du skriver.
Anonyma kommare är supertöntiga. Så det så.

L sa...

Jag gillar din blogg med eller utan PV1!

Deedee sa...

Hej tjejen. Hittade hit väldigt nyligen, gillar det du skriver! Humor + självdistans = bra. Good job.

TheManual sa...

Det här (håller upp höger hand i ögonhöjd) är all kritik.

Och det här (viftar med vänster hand ett par decimeter nedanför den högra) är Anonymous kommentar.

Anonym sa...

Det kommentarskrivaren fallerar att inse är att denna blogg redan var på väg ner långt innan någon stadig pojkvän gjorde sin entré.

Det hela är mycket enkelt. Den dagen Fröken J började inse och framför allt bry sig om att många läste (och att vissa som läste kände henne i den ökända verkligheten), då var det kört. Min gissning är att denna punkt ungefär sammanträffade med kvällstidningslöpsedeln.

Slut på obekymrade, lustiga, lekfulla kommentarer om livet, universium och allting och heeellooo självcensur, krystade lustifikationer och påtvingat skrivande för "läsarna".

Been there. Done that.

mia san sa...

Hadde jag vatt fröken - hadde jag bara fetstrukit de dumma kommentarerna - vad har de för syfte? näe lås in alla töntneggare i en garderob o släng bort nyckeln!

Niklas sa...

anonymous (ja det var ju helt oväntat. visa mig en blogg du skriver så ska jag kommentera där också)

Om det nu skulle vara så att Frökens blogg hade blivit tråkig som du påstår så är det tack vare människor som du själv som ställer krav på "lustifikationer" utan att ens våga visa vem du är. Lätt som en plätt eller hur? Låt se din blogg.

Andreas sa...

Klassisk svensk avundsjuka.

Sorry, men det är så.

En blogg blir jättepoppis bland läsare, som den här, naturligtvis pga av författarens egen personliga stil.

Det finns alltid, och kommer alltid att finnas en skara människor som stör sig på att någon är populär, eller på sättet man skriver eller.. ja.. whatever.

Det är liksom bara att skita i, som det sagts så otroligt många gånger förut, etern är fri, vill man inte läsa, så låt bli då för fan, men för att en enskild individ lessnat eller tappat intresset, måste man då envetet basunera ut det, och dessutom försöka driva någon slags kampanj för att övertyga andra?

Är det viktigt att föra fram sin åsikt om hur dåligt man själv tycker att det blivit, och hur dumma andra är som "inte fattat" detsamma? Jisses, kryp in i grottan igen jävla töntar, vi pissar på era neggo-kommentarer och det hoppas jag (och tror) innerligt att Fröken sJälv också gör!

Hermina sa...

Personligen så tycker jag att du är grym på att skriva, oavsett vad du skriver om.

Anonym sa...

Hehe, så blir man motvalls igen då... jaja, det är tydline min roll det. Det finns kanske en anledning till att vissa "singelbloggar" - fulla med obsessande, ågren o fylleäventyr mm - är brett lästa och poppis, medan väldigt få "parbloggar" - fyllda med "idag bakade vi bullar, tog en promenad o sen bara gosade framför TVn" - är det. Liksom. På samma sätt som dåliga nyheter säljer bättre än goda. Men visst är det patetiskt att gnälla om det till författaren - bara sluta läsa istället. As I will.

Maria sa...

Darling, we löööv ju, och det vet du! Och du gav ett jättebra svar på den fåniga kommentaren, för visst är det en jävla skillnad. Du finns inte till enbart för att underhålla 'Anonymous' I & II (se kommentar längre upp)...

Fortsätt skriv gumman, för vi kommer att fortsätta läsa!

P.S den.lilla.slampan has left the building D.S
(as in: lämnat mitt huvud, och inte mitt sovrum, för där har han inte att göra *mer*, sådetså!)

Jenny (för man vågar ju inte vara anonym längre!) sa...

Oj! Tänk att ett inlägg som säkerligen var humoristiskt kan skapa ett sådant engagemang...

simplex sa...

Anonymous jag måste bara fråga. Vilken browser använder du??? För det verkar som om du har en browser som enbart visar Fröken Js blogg och inte låter dig gå därifrån förän du har läst den. Och jag tror inte jag är ensam om att tycka att det där låter som en fantastiks browser. Så snälla snäll snälla jag beeer dig kan du inte tala om för oss Fröken J älskare vilken browser det är. Snäääälla. Preety pleaaaase... *ber snällt och blinkar med ögonen*

mike sa...

Anonymous is a communist tranny with French parents! You will never find a more wretched hive of scum and villainy.

Studiomannen sa...

Ett tips är att det finns folk som jag som inte känner till några löpsedlar. Om så saknar det betydelse. Det skiter väl jag i.

Hittade hit via ett klick annorstädes.

Men det är roligare med både icke-anonyma bloggare och kommentatorer. För det här med bloggande verkar ju vara skitviktigt.

MK sa...

Varför måste negativa kommentarer alltid ses som avundsjuka?
Jag tyckte den här bloggen var väldigt bra förr men den har faktiskt blivit sämre. Inget konstigt med det. Det krävs enorma talanger för att alltid ligga på topp.

John sa...

...Eller så är det helt enkelt den gamla (halv)sanningen att alla förälskelser svalnar, och för eller senare blir man så besviken på sin kontrahent att man måste göra han/henne/det illa. Ibland går det över, oftast går det åt helvete. Men det där vet nog allas om hänger här redan tämligen väl...