2005-07-24

innestället och jag

Igår var jag på Lounge. Det enda stället i stan där en kille står och ser viktig ut med en fin vit lista som han bockar av lite i ibland.
Jag insåg efter tio minuter hur lite jag trivs bland Det Coola Folket. och coola var de. japp.. så coola så att de bara pratade med sig själva.
Utom lite senare på kvällen då tjej-klungorna hade siktat in sig på de "kändaste" killklungorna och efter lite bröst-uppuffningar, hårslängande och lagom-kvinnligt-fnitter fått kontakt med grabbarna.

Kändisar ja... Jag såg inte en enda jag kände igen.. men det var många där som definitivt tyckte att de var kända.
Jo. Olof Mellberg lyckades jag se. Stackaren måste varit vettskrämd efter att flickor jagade honom. Men jag har förstått att i Göteborg så är Frölundas A-lag högvilt.. Inte så att jag vet hur de ser ut...

Alla tjejer följde en mall: Mycket smink (men snyggt applicerat, förstås), utsläppt långt hår, helst klänning eller kjol och topp (när jag tänker på det var det nog inte många fler än jag och mina tjejer som hade jeans) och allt ska se förbannnat dyrt ut.

Killarna: backslick var hett, hett, hett. om inte backslick så skulle det vara vaxat. plockade ögonbryn fanns en del och sminkade fanns en del. (vilket givetvis är helt okej, men i det här fallet så var antalet överrepresenterat), Klädstilar fanns en del, men det skulle vara trendigt och se förbannat dyrt ut.

Det är säkert en bra klubb... men för mig var det stället som... som.. anthrax..

7 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Slickat kletigt hår. Hur mysigt skulle det vara att köra fingrarna genom det? Örk!

Jolla99 sa...

Låter som ett riktigt schysst ställe enligt mig!

crrly sa...

Är det inte lite synd om alla dem som måste gå till såna där ställen för att bli bekräftade? Hmm.

Jasmin sa...

Mamselamsen:
Precis. Dessutom är det nog svårt att nå upp till håret när huvudet är bland molnen också..

Jasmin sa...

jolla99: you can have it. :-)

Jasmin sa...

crrly: verkligen.. det är synd om människorna.

Odjurets logg sa...

Ojojoj... Det vgäller att inte gå vilse i natten. Jag har bara tjuvkikat på det där stället och jag tycker det verkar läskigare än det mesta.