2005-12-29

- gästblogg -

Warning: Christmas ornament ahead.

Har rest jorden runt (nästan, typ), har hoppat fallskärm, har lämnat min kära familj och vänner i unga år för studier i främmande land, har varit obscent onykter på allmän plats.
Har haft oskyddat sex med mig själv.

Trodde jag hade levt. Trodde jag hade tagit risker här i livet. Hade fel. Ohyggligt fel.

Hade aldrig supit bland julprydnader, förrän i förrgår.

Annandagen, som alla vet, är en dag för kärt återseende och många skålar för lycka och välgång bland de som inte träffas så ofta.

Åtminstone i min hemstad.

Och som så många gånger förr träffas de glada ute på krog och fest för att önska varandra all slags välgång samt skåla ännu en gång. Men eldvattnet äro förrädiskt, ty när man komma hem och i sin mjuka säng ack allena ligga, kan törsten den grymma smyga sig på.

Och då, mitt i natten, så vaknar man helt plötsligt av att huvet bultar och strupen bränner som aldrig förr...och man kastar sig genast ur sin trygga vrå för att kväva detta monster till bakfylla som plötsligt väckt en ur sin skönhetssömn.

Men monstret har överrumplat en med sån kraft att man inte längre är vid sina sinnens fulla bruk (eller var det kanske den där sista cuba libren?) att man sliter tag i det första som ens kan liknas vid ett dryckeskärl. Bad idea.

Har ni nånsin försökt dricka vatten från en ansluten adventsstake kanske ni har gjort samma upptäckt som jag.

Det går liksom inget vidare.

Farsan må vara elektriker, men jag kan inte ett skit om dylikt. Men jag är säker på att jag hade ett värre knullrufs än vanligtvis när jag stapplade till toaletten nästa morgon, övertygad att jag hade lurat döden ännu en gång. Och det är jag fortfarande.

Så lär av mig. Slicka inte på gungan, peta inte i brödrosten, och drick inte ur adventsstaken. It will hurt you.


/John Doe

7 kommentarer:

Mizz Maj sa...

*asg*

Fröken L sa...

Ha ha ha, du gjorde den här fantastiska fredagen ännu härligare!!

Anonym sa...

Fantastisk fredag? Var?

Fröken L sa...

På jobbet faktiskt....

Anonym sa...

Det var inte illa :)

Anonym sa...

Bra ide med gäst blogg! Gillar ;)

blogme sa...

Hi, I see your blog is talking about Hondas. Are you looking for anything related to Hondas? Honda cars, SUVs, or Honda parts & accessories? And the best part, every item can be had at auction prices! Just wanted to pass this tidbit of info along. Thanks.