2005-12-07

Morgonpendlare..

Jag förstår inte riktigt poängen med allt detta flirtandet på bussen till jobbet?

Aldrig, aldrig, aldrig har jag varit med om att någon faktiskt sagt ett ord.
Men det är inte ont om flirtare....
Och jag har ändå stor fet lång dunjacka på mig.

Men.. .. och det här kanske bara är jag... vore det inte bättre att komma och säga ett hej..? Eller ett "Vad läser du?"? Eller ett "Ursäkta, men vad heter du..?"?

Jag säger så här:

Den som börjar prata med mig på bussen med några vänliga standardfraser imorgon, lovar jag att ligga med. *

Promise.*Eller ett hångel at the very least.

14 kommentarer:

Ulf sa...

Ok, jag kommer till Göteborg omedelbart och börjar desperat åka spårvagn åt alla håll hela tiden, dessutom ska jag prata med alla som jag tror kan vara mellan 20 - 95. Den här chansen tänker jag inte missa.

Niklas sa...

"Kommer du hit ofta?"

Gunilla sa...

:D:D Underbara snöflingor, by the way...

Anonym sa...

Haha, du och din blogg alltså :) Den är så skön på nått sätt, jag blir glad varje gång min bloggläsare markerar "Bekännelser i Göteborg" med fetstil och jag vet att det finns nytt godis att hämta! Man blir aldrig besviken!

:sericea: sa...

men det går ju inte att prata med folk på bussen/vagnen. har du nånsin varit med om en svensk som småpratar under resan? den personen var antingen full, desperat eller en gammal käring som inte hade alla tomtar hemma.
ackack, fast guldkorn finns. men dom brukar oftast flörta två sec innan dom går av... :o)

jh sa...

Lagom uppkäftiga fjortistjejer som tycker att man ska förse dom med alkohol tycker jag också är rätt vanligt. Ibland terroriserar dom en med sina mobilsignaler tills man får tårar i ögonen av ilska. "Crazy Frog" mellan åtta hållplatser, skulle inte tro det. Var fan är min cyanidkapsel?!

simplex sa...

Har du någonsin tänkt på den stackars killen som skall ta steget och flörta med någon på bussen å riskera att få nobben inför 150 människor liksom... Nej nej... skulle aldrig utsätta mig för det

henndrikk sa...

visste jag vem du är, hade jag sagt hej när jag ser dig. men det gör jag inte.

Ulf sa...

Skit också, kunde inte komma ifrån jobbet, jag kommer aldrig förlåta mig för det. ;-)

oscar sa...

Idag kunde man prata om bomber och granater. Eller minor iaf.

Men ingen pratade med mig, för jag hade hörlurar. Och man gör nog bäst i att inte prata med hörlursmänniskor.

Alla har ju mp3-spelare nu så det går nästan inte att prata med nån längre. Jag som brukade ragga på bussar och spårvagnar. Kan rekommendera buss 50 i riktning mot brunnsparken för bra bussragg.

Mamselamsen sa...

Jag trodde jag blivit knäpp som tyckte det snöade på din blogg. Men nu ser jag att gunilla också noterat det. Puh....

S sa...

oh, du kanske borde sätta på dig en brosch: "sökande singel, söker ligg" ;) hihi, då kanske det går bättre! annars kan du tala om buss så skickar jag mina arbetskamrater till den direkt, fast jag kan ju inte lova att de är din stil... men de vet nog hur man hånglar (tror jag iaf)
good luck :)

S sa...

såg tipset på buss 50. ett annat tips är buss 190 till volvo, jag har sett ett antal desperata singlar som sökt upp varandra där, nu har det blivit värsta parbussen istället... men vi är några kvar!

Anonym sa...

Efter att ha läst all åsikter i ämnet att kunna prata med varandra så kan jag bara konstatera att svenskar är extremt tråkiga jag pratar dagligen med människor som jag träffar för första gången.
Le så går det lättare.
Posetiv människa är jag hur är du.