Ska vara vuxen och bjuda till... eh.... bjudning.
Mat ska de ju ha då.. de jävlarna*.
Så då står man här... kvällen innan.
... och marinerar kött i soppåsar**...
... bråkar med ondsinta lökar...
... häller rödvin över sista ofläckade vita toppen....
... och hur stor skillnad är det egentligen på portvin och balsamicovinäger..?
Flaskorna var ju så himlans lika...
Men jag är iallafall grundlig med att testa ut vilka drinkar jag ska bjuda på.
Jajjemän. Man kan inte vara för noggrann när det gäller efterforskning och förberedelser..
nååoosöörrriii. Det kan man inte.
Och I am a very grundlig woman minsann.
* Ehum... Fast de sötaste, raraste, gulligaste, mysigaste jävlarna i hela världen.. *intensivt blinkande* ... Love you!!
** Ja,.. vaddåå!?? Det var ju Oanvända soppåsar...
2006-01-13
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Om flaskorna är snarlika är innehållet det också! Någon logik måste det ju finnas här i världen.
Tag två mindre glas, fyll de bägge glasen med en slurk ur respektive flaska, smaka! Skriv och berätta gärna hur lika de var...
/s
Hur mycket kött ska ni äta egentligen, eller är det en helt kompani med djävlar som ska komma?
Jag menar eftersom du behöver soppåsar för att marinera i...
ps. jag gillar hur snöflingorna liksom dalar här hos dig. snygga!
Varför skulle man inte kunna marinera i sopp-påsar? Låter helt OK tycker jag.
bara sååå imponerande - att ha tänkt kvällen före!!! ger inte alls oss andra mediokra kockar prestationsskavsår i själen - mer av det!
Jag brukar använda fryspåsar, såna där femliters, work like a charm! :)
Hej förresten!
Skicka en kommentar