2005-08-03

morr och gnäll

Det finns så mycket bra bloggar... och vad som skrämmer mig lite är att sjukt många verkar vara av författarmaterial...
Använder språket som gudar, har helt otrolig fantasi och humor, snygg timing.. och vad värre är... de får det att verka så himla lätt..
Så då tänkte Fröken J: jaja.. klart jag kan också..
Men nu när jag läser det jag skrivit (vilket jag nu förstår var en dålig, dålig, dålig idé) så inser jag att jag är en humoristiskt utmanad, pretentiös fjolla med narcisistkomplex..

fast va fan...jag har ju, typ ba, en bra hårdag iallafall, liksom...

8 kommentarer:

NB sa...

Alla bloggare är narcissister, annars vore vi inte här.

Jag har håret i hästsvans så du kan ju tänka dig hur bra hårdag jag har, haha!

David sa...

Jag tycker du är för kritisk mot dig själv här, jag läser din blogg dagligen, och jag tycker om ditt språkbruk, dina uttryck och ditt sätt att driva bloggen på.

Dessutom, att läsa igenom sin egna blogg är nog en riktigt otäck upplevelse, jag funderade faktiskt på att göra det någongång, när jag satt på tunnelbanan på väg till hunddagiset idag, men så kom jag på att det nog inte är en alltför givande "upplevelse"...

Personligen hoppas jag att du fortsätter skriva din blogg precis på det sätt du gör!

/David

Mamselamsen sa...

Sluta kritisera dig själv!!! Kolla in hur jag skriver.... för tusan jag vet ju inte ens var man ska sätta ut kommatecken. De hamnar där jag tycker det ser lite snyggt ut. Skiv för att det är kul bara!

Jasmin sa...

:-)

Nyx sa...

darling, du är ju precis som alla andra. And we love it!!!

ninna sa...

Det finns en anledning till at jag länkar dig vet du och det är inte för att jag tycker att det är roligt att sitta och flabba åt folk som skriver dåligt. Nä du är utvald för att du är så jäkla bra! :o)

The Pale Green Woman sa...

Det är ju det som är skönt med bloggar! Vardagssnackande med folk därute på lagom över-fika-bordet-nivå.

Saskia sa...

Jag tycker då att du verkar få till det lätt. Och du har humor så att det räcker för att roa en enkel själ som mig i alla fall.