2005-08-18

njaa..

Det är inte det att han inte har bra egenskaper.
Det har han.

Men jag blir bara mer och mer* skeptisk till det här.
Jag får lite flashbacks från i helgen som ger mig riktiga dåliga vibbar.
Små påpekande om att jag borde ha långt hår. Att lite träning och bättre mat till skulle göra gott för min kropp, osv... Även om han nu var oerhört bra på att ge komplimanger och han sa mycket fina saker också..
Eller så är jag bara ytlig och dömer ut honom för att han inte ser särskilt bra ut. Man vet ju aldrig med känslor...


Äh... jag vet nog hur det här kommer att sluta.*och mer och mer och mer och mer

7 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Redan första helgen börjar han att säga till dig hur du ska vara för att vara perfekt för honom. Dumpa honom innan han trycker ner dig för långt. Det finns någon annan som är bra i sängen, men som är schysst. Jag lovar.

vandrarvild sa...

Jag håller med ovan/nedanstående talare; jag hade ett ex som var likadan, det började med små saker (men han kunde vara jäkligt charmig med) men sen blev det" ska du verkligen ha på dig det där?" med en nedlåtande min och suckande när jag sa att jag ville ha godis o s v.
Dumpa honom dumpa honom NU. Han vill kontrollera och trycka ner för att boosta sitt ego. Du är värd något bra mycket bättre! Och JAA; det finns många andra som är bra i sängen.
Du måste gå på magklänslan, och eftersom du skrivit ett tag (jag tar för givet att det är samma kille) att du är tveksam så är det DET magen säger till dig:
S P R I N G!!!!

Ina sa...

Jag håller med fullständigt med båda ovanstående.

Komplimangerna lär avta, men kommentarerna bestå och bli fler allteftersom ni vänjer er vid varandra.

Lita på din intuition. Känns det inte rätt i magen så är det förmodligen inte rätt heller. Varför nöja sig? Alla förtjänar en kärlek där partnern tycker att just DU är perfekt nu!!

Jasmin sa...

Ja. Visst har ni rätt.

Lena: Usch. Jag har också ett sånt ex. Han surade varje gång jag åt nåt som inte var grönsaker.

Babelovic sa...

Fan vad najs ändå att han inte lyckades hålla inne med sitt rätta jag redan första helgen. De flesta killar lyckas ju spela charmiga allan ända tills de flyttat in sina grejer i ens lägenhet.

Kapten Napalm sa...

Klart du ska behålla honom. Det kanske inte blir bättre. Eller kanske inte...

LB sa...

Killar ska ge fan i hur tjejer har sitt hår. De vill bara ha långt hår ändå och så sitter man där i slutändan med hår som är mer slitet än Ebba von Sydows, dumpad och besviken.