2005-11-12

Så... vad ska ni göra idag..?

Jo.. själv ska jag gå och få massage.

80 minuters massage...

Inte så jättejobbigt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Själv ska jag på bal...

Anonym sa...

Åh! Själv ska jag riva tapeter. Kan vi inte byta!

Anonym sa...

Hmmm... själv har jag åkt långt, närmare 20 mil för att åka på det IKEA som ligger i Örebro... Väl där har jag utsatt mej för psykisk terror, fysisk misshandel och ekonomisk misär för att sen åka 20 mil tillbaka med nästan ingenting.

IKEA borde ha en stor skylt på dörren, det ska stå: Singelkillar varnas, i butiken förekommer många förälskade gulle-putte-nutt-par.

Ååh vad jag numera hatar att vara singel! Saknar att gå där hand i hand med nån man älskar och planera och drömma kring det perfekta sambolivet...

Den fysiska misshandeln bestod i att överhuvudtaget få plats... proppfullt överallt. Äta i deras restaurang var omöjligt, och jag hade inte mina stora hörselskydd heller... minst traktormodell krävs!

Och den ekonomiska... Att åka 20x20 mil för att handla nåt som är liiite billigare... stod i kö i minst 30 minuter för att betala en femhundring för lite krokar till köket, en förvaringsgrej till sonens nya rum och två lampor att lysa upp min tillvaro med...

Skulle valt en massage...

You´re not the only one insane my friend ;-) Kram!

PGW sa...

Ulf, är det höstbal på nationerna ikväll? Eller är det nåt på slottet?

Curiosa sa...

jag maste saga att jag har foljt din blogg de tva senaste veckorna och det ar jatte roligt att lasa! jag har en annan blogg om mitt vardags liv, men jag blev tvugen att skapa en "anonym" blogg som mina dejter inte kan lasa!

curiosa
en amerikanska i stockholm

p.s. jag vet att jag har glomt åäö, men det blir lite svart med ett amerikansk tangentbord :)