2005-09-26

Convenience

Ville bara inte vara någons convenience-match.
Behöver mer.

Kan inte ha en relation utan att känna sig vacker.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Äh, förstod han inte det var han kisskass värdelös. Skit i honom, nog med fällda tårar på såna dårar!

Anonym sa...

Känner man sig inte överväldigande älskad och dyrkad från start så är det inget att satsa på, det kommer ju aldrig att bli bättre. Känner man sig inte vacker så kan man ju inte vara sexig och då vill man inte längre ha sex, till slut sitter man där i en skittrist brorsysterrelation och är bitter. Den kille som inte fattar hur viktigt det är för tjejer att få känna sig som vackrast på jorden kommer heller aldrig att få nåt bra sex.
Han har ju uppenbarligen inte fattat det och har ju tydligen vant sig vid att inte förvänta sig så mkt sex heller. Tönt !! Varför ska han dejta ??
Usch vad jag blir arg !!

Anonym sa...

"Han har ju uppenbarligen inte fattat det och har ju tydligen vant sig vid att inte förvänta sig så mkt sex heller. Tönt !! Varför ska han dejta ??
Usch vad jag blir arg !! "

Drar du inte lite väl långtgående slutsatser utifrån vad som skrivits? Är han verkligen en tönt bara för att det (troligtvis) inte kändes helt rätt för honom?

jonas sa...

Vi som läser din blogg vet att du är vacker.

Anonym sa...

Det är bara att stå på sig! Kolla in denna design-mobil annars om Du har 20 papp över http://www.dagensps.se/artikel.asp?articleID=12568 ! :o)

Anonym sa...

På tal om det där med att känna sig vacker kopplat till bra sex. Visst är det viktigt, men jag kan inte låta bli att tänka på vad en gammal tjej sa till mig en gång när hon skickat mig till månen och tillbaka "Du Ulf, det där med att ge en kille en orgasm är inte direkt något som kräver en raketforskare!"

Det ligger något i det, det är ofta enklare för killar att ha himlastormande fantastisk sex, än för en tjej.

Men poängen här är väl att P5 och J gick åt skogen?

(Vilket alla vi andra ska vara glada för, annars hade J lag ner det här och vi hade förlorat henne! men det är ändå synd om dig J)

Anonym sa...

Ok, jag kanske tog i, men det är väldigt mycket enklare för en kille att få bra sex, om än inte himlastormande, annars skulle inte prostitution finnas, om männen inte blev tillfredställda av det, skulle de inte lägga pengar och risk på det (Nä, ni behöver inte förklara att det finns 1000 andra skäl bakom allt sånt.)

Anonym sa...

Anonym !

Ja men visst gjorde jag det (skratt) men det är precis som när man ska trösta en kompis som blivit dumpad, missförstådd eller "bara" ledsen, man ser det bara ur den enas perspektiv och nu är det frk J som tröstas och peppas. Det var inte menat som ngn objektiv analys.
Vi får hoppas att P5 har en egen blogg med egna supporters som tröstar honom.

Lyckliga Grodan sa...

bekvämlighet..ett fult ord i början, mitten och varsomhelst i en kärleksrelation.. kanske inte i slutet om man levt tillsammans hela livet.. kanske inte, men jag är inte riktigt klar på det heller.

Kära Fröken J... det ska smälla coh spraka och man ska känna sig grymt sexig odödlig och läcker i ett kärleksförhållande.. inte bara i början.. men ffa då.
gråt.. och kom igen
grodkramar

Anonym sa...

Å jag har tomater med låååångt passerat bäst före ;-)

maruschka sa...

Hörs ju bara på namnet att P6 bara MÅSTE bli bättre, eller hur?...*kram*

Jasmin sa...

Ni är så himla rara!
När jag blir stor tänker jag gifta mig med er allihopa !(så snart det blir lagligt)